Diensten

Onderhoud & APK

Door het goed en professioneel onderhouden van uw 4x4 voertuig haalt u het beste erin naar boven!
Onze werkplaats is uitgerust met de juiste apparatuur en gereedschap en met de vakbekwame kennis en ervaring van onze monteurs bent u verzekerd van kwaliteit.

Offroad & Expeditie

4x4 voertuigen zijn af fabriek altijd standaard en basic uitgevoerd, maar vele onder ons zouden toch graag het een en ander anders zien aan het voertuig.
Dit kan op vele manieren en voor verschillende doeleinden zoals; Greenlaning, wedstrijd rijden, op expeditie reis en meer.

Producten & onderdelen

Barten4x4 heeft een dealerschap met een aantal leveranciers waardoor er dus ook een groot assortiment leverbaar is. Niet alleen producten en onderdelen voor de extreme offroad wereld, maar ook veel standaard 4x4 onderdelen zijn leverbaar. Voor advies en de juiste service op maat kunt u bij ons terecht.

Barten 4x4

Gespecialiseerd in het reparatie, preparatie, onderhoud en (op)bouwen van 4x4 voertuigen.

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Dit kan per mail of per telefoon.

Werkplaats

Heeft u een terreinwagen?

Om bijvoorbeeld mee op vakantie of expeditie te gaan? Rijdt u er wellicht wedstrijden mee of is uw terreinwagen voor werk en hobby?
Maar, zou u er graag enkele aanpassingen, onderhoud of APK-keuring aan willen laten uitvoeren?
Of heeft u ingedachte om uw 4x4 project weer op te knappen / op te bouwen?

Dan bent u bij Barten 4x4 Products aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring in verschillende merken 4x4 voertuigen staan wij klaar om uw wensen in vervulling te brengen. Barten 4x4 products geeft u het juiste advies op maat!
Of u nou een Landrover, Toyota, Nissan, Bowler, Mitsubitshi, Suzuki, Daihatsu of een van de vele andere 4x4's heeft is voor ons geen enkel probleem.

Bestaande producten en maatwerk

Naast een groot assortiment aan bestaande producten van de merken: ARB, Warn, Ashcroft, Safety Devices, Gigglepin, Devon enz. denken wij ook mee in maatwerk.
Alles met de hoogste kwaliteit en service.

In een goed uitgeruste werkplaats, kunnen we voor veel mooie en kwalitatief hoogwaardige 4x4 producten ontwerpen en maken.Wij zijn dealer van:

Contactgegevens

Diensten

Stuur een bericht