Offroad & Expeditie

4×4 voertuigen zijn af fabriek altijd standaard en basic uitgevoerd, maar vele onder ons zouden toch graag het een en ander anders zien aan het voertuig.

Dit kan op vele manieren en voor verschillende doeleinden zoals; Greenlaning, wedstrijd rijden, op expeditie reis en meer.
Op alle 4×4 vlakken hebben wij persoonlijke ervaring en hierdoor kunnen wij u de juiste hulp en het juiste advies op maat geven.

Standaard onderdelen kunnen vervangen worden voor Heavy Duty onderdelen. Hierbij kunt u denken aan steekassen van Ashcroft…
DifferentiĆ«len kunnen door onze eigen “diff dokter” voorzien worden van verzwaarde kroon- en pionwielen, een locker en pegging met daarbij uiteindelijk de juiste precieze afstelling!
En zo zijn er nog heel veel dingen meer…

Voor expeditie reizen of andere (kleine) reizen is er vaak extra opbergruimte gewenst of de auto te voorzien van een daktent en daarbij moet de auto natuurlijk wel erg veilig zijn/worden.
Barten 4×4 Products is dealer van Safety Devices, de perfecte rolkooien om uw auto veilig te maken.
Een roofrack van Frontrunner voor extra opbergruimte is ook geen probleem.

Ook zijn wij dealer van Devon 4×4 en met hun groot assortiment aan bumpers kunnen wij veel 4×4 voertuigen voorzien van een Heavy Duty bumper…
Met of zonder lier / met of zonder airco, het is allemaal mogelijk!
En om niet te vergeten het juiste veren pakket voor de juiste gelegenheid, het juiste gewicht en het juiste rij-comfort!

Er is simpelweg heel veel mogelijk, bel gerust of kom eens langs!
Advies en werkwijze op maat bij Barten 4×4 ProductsĀ 

Contactgegevens

Diensten

Stuur een bericht